annielonnfors

Lunch

Kategori: Hästar

Är hemma o äter lite mat nu emellan stallvistelserna.
Lego är nybadad, och dessvärre nyrullad haha! Självklart va de ju de första han skulle göra efter jag badat honom, springa ut o försöka busa med dom andra, när ingen hänger på så kan man lika gärna rulla sig lite. Jaja, förhoppningsvis går det att borsta bort ganska bra.
Kollade även när Sofie hoppade Chester och Chayenne, så jäkla fina hästar!
För er som inte vet är Sofie Andersson min tränare, hennes föräldrar äger stallet Lego står i, och de har ett privatstall precis ovanför ridhusstallet.
Chayenne är 10 år och har gått Scandinavian Open, Breeders Trophy, Equalityline Horse Show m.m. som unghäst. Hoppade 140 klasser felfritt 2009. Nu mera håller hon på att sättas igång ordentligt efter en skada, förra helgen startade hon sin första tävling efter skadan och var felfri.
Chesterfield, undan Chayenne, är 7 år och vann dressyren i Kvalitetstävlan som fyraåring med vitsorden: "en häst som kommer hoppa stora hinder". Numera går han 130 klasser med fina resultat. Han är en stor kille på omkring 180 cm (!) men är väldigt lätt att rida då han är supersmidig, tur det kanske på en så stor kille haha. Han är dessutom tillsalu.

Chayenne
Chesterfield

Kommentarer


Kommentera inlägget här: